Reggeli Renoir-ral

REGGELI RENOIR-RAL

Kávé/tea+süti, sok mesével és képpel, tárlatvezetéses kiállítás-látogatással

A Szépművészeti Múzeum csodálatos kiállítása apropóján egy hatalmas kultúrtörténeti utazást tettünk.

Renoir életének és művészetének nyomában kísértem végig sok mesével és vetített képpel a résztvevőket az életút helyszínein, bemutatva adott helyeken és életszakaszokban készült műveket. Persze nem csak Renoir-ról volt szó, hanem kortársairól, barátairól, családjáról is, és nem csak a múltban kalandozunk, illetve azt is megmutattam, mit láthat mindebből a mai utazó.

Közben kávé/tea és süti tette kellemesebbé a koncentrálást, az előadás után pedig átsétáltunk és tárlatvezetéssel tekinttük meg a kiállítást.

Nagyon köszönöm a több mint 300 résztvevőnek, hogy eljöttek/eljöttetek!
Csodálatos érzés volt, hogy ennyien érdeklődtök!

 

 

Renoir rózsáival, és egy – mintegy 250 képet bemutató – előadással vártam a sorozat első résztvevőit.
Nagyon sok szép visszajelzést kaptam:

“Őszintén mondom, kevés ilyen gyönyörűen felépített, mondanivalójában, stílusában és tartalmában kerek előadást hallottam eddig. Hatalmas élmény volt számomra és a barátnőm számára is.” (K.K.)

“Előadásod logikusan felépített, összeszedett, jól illusztrált, egy szóval remek volt! Célodat nálam elérted, a jövőben mindig fel fogom ismerni Renoirt és soha nem fogom mással összetéveszteni.
Az ilyen napokért, az ilyen előadásokért érdemes élni. Nagyon sokat jelentett nekem, teljesen feldobott és hazafelé még sokáig boldogan bandukoltam.” (F.Á.)

“Mi köszönjük a kedvességedet és a remek élményt, valóban úgy éreztük, hogy nagyon jól sikerült megismertetned velünk a festőt, családját és a kort is, amiben élt. Igazi élmény volt, gratulálunk Neked és még egyszer köszönet érte.” (J. és G.)

A Reggeli Renoirral programsorozat véget ért,

de a “Fény szerelmesei” előadás-sorozat megtekintésére online (videó) előfizetéssel van lehetőség.

Ide kattintva olvashatók a részletek.

 

A programon mindenkit szeretettel várok!

Üdvözlettel: Szabó Judit