TRIBE EUB Utasbiztosítás

Sziasztok TRIBE-tagok!

Szabó Judit vagyok (a TriKárpáti-k anyája, ha így ismertebb…), Jankov Istvánnal egyeztetve szeretném megkönnyíteni a biztosítás kötéseteket.

Az EUB Utasbiztosítás szerteágazó lehetőséget kínál az edzőtábori utazásotok biztosítására.
Az alábbi űrlappal végigvezetlek azon az adatokon és eldöntendőkön, amit a konkrét díj kiszámolásához meg kell adni.

Ha az űrlapban megadott adatokon túl is szeretnétek tanulmányozni a feltételeket, akkor ide kattintva megtaláljatok az összefoglalókat, szórólapokat.

Kérlek, töltsétek ki nagyon figyelmesen, és legalul, a kék gomb megnyomásával küldjétek el nekem.

NE AGGÓDJATOK!
Lehet még módosítani, és az adatok megküldése még NEM jelent fizetési kötelezettséget.

VISZONT…
Mivel a megadott adatokkal még sokat kell dolgozni, és a legkisebb változtatás is visszaküldi a játékost (engem 🙂 ) a kezdő mezőre, hálás lennék, ha pontosan töltenétek ki az űrlapot.

Köszönöm!
HAJRÁF!
Szabó Judit

PS: 
A megadott adatokat kizárólag az edzőtábor szervezése kapcsán, a biztosítás kötése érdekében, gyűjtöm. Aki nem köt biztosítást, annak minden adatát törlöm. Akik kötnek biztosítást, azok adatait a biztosítási periódus végén, illetve az esetleges biztosítási eset ügyintézése végégig tartom meg, utána törlöm.

Miért fontos a biztosítás?

Amikor a biztosításon gondolkodtok, ne csak az jusson eszetekbe, hogy megfájdulhat az ember foga, hanem olyan – be ne következzen – esetek, ami a bringa miatt sajnos reális veszély. Például elzakózol, kórházba kerülsz, és a családod szeretne hazaszállítani, de mondjuk orvosilag csak mentővel engedélyezik a mozgatásodat…
(N.B. ezt az esetet még Magyarországon belül is csak az Utasbiztosítás fedezi!)

A STORNO biztosítás pedig nem csak akkor térít, ha az edzőtábor előtt lesérülsz, és nem tudsz elutazni, vagy az indulás előtti napokban leterít a betegség, hanem például akkor is, ha ott, az edzőtábor közben betegség vagy baleset miatt haza kell utaznod, és bizonyos napokra a kifizetett szállás költségét szeretnéd visszakapni.

Kérlek, töltsd ki az adatokat – kötési és fizetési kötelezettség nélkül:

Ha kérdésetek van, írjatok, adjátok meg a telefonszámotokat is, amint tudok, válaszolok, illetve hívlak.
Üdvözlettel: Szabó Judit