Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy E-mail cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni E-mail-en keresztül.

kettő × öt =

Az első vásárlás folyamata:

Ha videó megtekintést szeretne vásárolni, az első videó vásárlás előtt, az alábbi űrlap kitöltésével igényeljen személyes videó-kódot!

A személyes videókódot mihamarabb, de legkésőbb 24 órán belül, a megadott e-mail címre küldöm.
Utána már bármikor meg lehet vásárolni a kiválasztott videókat.

Amúgy a vásárláshoz külön regisztrációra nincs szükség, mert az első vásárlás alkalmával, az adatok megadása révén megtörténik a regisztráció.

FONTOS!!!

HA TÖBB BÖNGÉSZŐT HASZNÁL, feltétlenül az alapértelmezett böngészőjén vásároljon először (azaz regisztráljon a folyamat során), mert a későbbiekben, az e-mailekben kapott linkekről kattintva az alapértelmezett böngésző fog megnyílni, és ha nem azon van bejelentkezve, nem fognak működni a linkek.

Az első vásárlást követően érdemes BEJELENTKEZVE MARADNI, mert aktív előfizetések és más adatok csak a bejelentkezett felhasználók számára láthatóak.

Ha TÖBB E-MAIL címet használ, kérem ügyeljen arra, hogy Explore Hungary-témában mindig ugyanazt használja, hiszen egy webshopban, levelezőrendszerben, stb. maga az e-mail az egyedi azonosító!
(Pl. Ha küldök egy kuponkódot a hírlevélben megadott e-mail címére, de más e-mail címmel regisztrál itt, az oldalon, a kuponkód nyilvánvalóan nem fog működni!)

Kérdés esetén az info@explorehungary.hu e-mail címen állok rendelkezésre.

Üdvözlettel: Szabó Judit

 

 

Az aktív előfizetéseket a BEJELENTKEZETT felhasználók látják!
(Ha nem jelenik meg a várt lista, akkor vagy nincs bejelentkezve, vagy nincs aktív előfizetése.)

Kérdés esetén az info@explorehungary.hu e-mail címen állok rendelkezésre.

Üdvözlettel: Szabó Judit