Rubens – Ízletes és részletes bevezetővel

A Szépművészeti Múzeum nagyszabású “RUBENS, VAN DYCK ÉS A FLAMAND FESTÉSZET FÉNYKORA” című kiállítását tárlatvezetéssel tekintettük meg.
A kiállítás előtt ízletes kávé/tea és sütemény mellett tartottam a szokásos bevezetőt, melynek segítségével a témát nagy rálátással, összefüggéseiben közelítettük meg, hogy aztán a kiállításban, a tárlatvezetés révén elmerüljünk az adott művekről szóló részletekben.

Néhány visszajelzés, vélemény:

idezet

“…az adott témát megtöltöd élettel, emberközelivé hozod, és elvarázsolsz” (D.V.)

“Igazán óriási élmény volt. A pontos, élvezetes, szórakoztató és a Tőled megszokott precizitással előkészített bevezetést, a finomságokat valamint a tárlatvezetést minden ismerősünknek ajánlani fogjuk.”  (D.U.)

“Nagyon meglepett a Rubens kiállítás előtti kiselőadás remeklése, tényleg nagyon jó volt, bárki írta, gratulálok! Ha Ön, úgy még jobban! Ha a valahai történelem tanáraim csak megközelítették volna, akkor még ma is tudnék valamit abból a tárgyból.” (R.J.)

“Köszönjük az élményt. A legjobban veled szeretünk kiállításra járni, mert a kiállított szépségek mögött mindig megjelenik az alkotó EMBER. Így sokkal érthetőbb és többet tudunk meríteni ezekből az alkalmakból.” (D.E.)

“Annyira jó volt látni a lányom arcán a “jaaaa most már értem”  kifejezést, hiszen most tanuljuk töriből, “erre nem is gondoltam”…. Annyira jó , hogy így a kerek egészet is láthatja, hallhatja, megtanulhatja!” (Sz.K.)

“Hálás köszönet a tegnapi programért! Az egész szervezés kifogástalan volt, a tárgyi tudásod  lenyűgöző a kedves, színes előadásmódoddal párosulva.” (M.G.)

“Nagyon vártuk a mai napot […] és nem is hiába. Az a könnyed profizmus, ami a munkádból árad, lenyűgöző volt ma is. Pedig mennyi munka van mögötte. ” (I.A.)

Több mint 350 ember jött el a programsorozatra, aminek kapcsán nagyon hálás vagyok az érdeklődésért, a bizalomért, a figyelemért, és az együtt megélt élményekért!

Máskor is szeretettel várok mindenkit!
Üdvözlettel: Szabó Judit

Nem lehet hozzászólni a bejegyzéshez.

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s szabályozásnak megfelelően a Weboldal a cookie-kat használ.

Bezárás