Pesti ízek: A GUNDEL Étterem

A Gundel neve fogalommá vált a magyar gasztro kultúrában!

Gundel Károly virágoztatta fel a városligeti Wampetics éttermet, de a család története mélyebben gyökerezik a vendéglátóiparban…

Gundel Jánossal kellett kezdenem a hosszú és szövevényes mesét, s meg sem álltunk a libamájjal, Újházy tyúkhúslevessel, Gundel palacsintával díszített úton… egészen a mai sikerekig és tovább! 

 

A szépséges épület megannyi gasztro- és kultúrtörténeti csemegét kínált. És nem csak képletesen, de szó szerint is, hiszen a történeti mese hallgatása közben egy, a Gundel ízvilágát felvillantó kóstolóban is részünk volt.

Nagy élmény volt a program a résztevők számára!

Néhány visszajelzést muszáj közzétennem, hogy érezze, aki nem tudott eljönni, hogy legközelebb feltétlenül érdemes csatlakozni!

idezet

“annyira lenyűgözött, nagyon érdekes volt minden…” (V.B.)

idezet

“Köszönöm ezt a csodálatos programot. Még most is a hatása alatt vagyok.  Gerbeaud és a Gundel család életét iskolában tanítanám!” (Sz.S.)

És hát ez… Nagyon köszönöm!!! Minden alkalommal újra és újra igyekszem mindent megtenni Értetek!

idezet

“Drága Judit, olyan csodálatos volt ez a nap Veled, még most is a hatása alatt vagyok! KÖSZÖNÖM! Ma beléptem a főállású rajongóid közé, elkápráztat az a szenvedély és az az alázat, ahogy készülsz, ahogy minden pillanatban magas szinten tudod tartani az érdeklődést és ahogy szétsugárzod a kedvességedet.” (G.B.)

  • 2016_Gundel_ExploreHungary_01
  • 2016_ExploreHungary_Pestiizek_Gundel_01
  • 2016_ExploreHungary_Pestiizek_Gundel_02
  • 2016_ExploreHungary_Pestiizek_Gundel_03

Máskor is szeretettel várok mindenkit!

Üdvözlettel: Szabó Judit

Nem lehet hozzászólni a bejegyzéshez.

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s szabályozásnak megfelelően a Weboldal a cookie-kat használ.

Bezárás