Ezer éve már… illetve 2002. óta!

2002. óta szervezem és vezetem az Explore Hungary programjait: városjárásokat, múzeumi tárlatvezetéseket, előadásokat, s ugyanilyen régóta létezik az Egyesület is, melynek keretében a leglelkesebbekkel Magyarország értékeivel kirándulások formájában ismerkedünk.

Amikor elkezdtem, 2002-ben, még sokan értelenül néztek. Egy barátom a “Fedezd fel Magyarországot” név kapcsán cinikusan megkérdezte: “Feltűnt, hogy már felfedezték?”

Hát igen… de nem!

Rengeteg – és egyre több – információ elérhető arról, hogy mások mit láttak, mit tudnak, de az, hogy mi magunk mit élünk át, amikor mélyére ásunk a város történetének, vagy épp egy tájegységgel ismerkedünk, nos ez egy személyes tapasztalás. Mindenkinek magának kell felfedezni, mi a szép, mi az, amit tudni érdemes és kell is.

 

Az én szerepem abban rejlik, hogy a programok révén mutatom az utat, amelyen aztán együtt megyünk végig, szerezve rengeteg élményt, tudást, tudásélményt.

Az elmúlt csaknem két évtized közel 1000 programja révén jelentős tudás és tapasztalat halmozódott, ami mind hozzájárul ahhoz, hogy az aktuális program résztvevő a lehető legjobb vezetést kapják!

Ugyanakkor, a sok év alatt kialakult egy közeg, ahol ugyan nagyon sokan vagyunk, nem is ismeri mindenki a másikat, mégis van egy jellegzetesen barátságos, érdeklődő, egymást elfogadó hangulat.

Aki erre vágyik, nagyon jó helyen jár!
 

Mert az Explore Hungary egyszerre jelenti a kiváló és minden részletre kiterjedő szervezést, a magas szintű idegenvezetést, a mély megismerés élményét, és a kulturált, egymást tiszteletben tartó társaság közegét.

Akivel voltunk már együtt: szeretettel köszöntöm újra!
Aki csak most fog jönni: szeretettel várom!

A programokon mindenkit szeretettel várok!
Üdvözlettel: Szabó Judit